Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen egy német dog? Tulajdon...

Milyen egy német dog? Tulajdonságaira vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés
Tartható e más kutyával? Hogy kell nevelni, etetni?
2009. júl. 12. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan lesz, amilyenre neveled. A nevelést szerintem nem tudjuk neked itt leírni, nagyon bonyolult folyamat. érdemes olvasgatni kutyaneveléssel, német doggal foglalkozó oldalakat, könyveket. A wikipédia szerint jó házőrző, szereti a gyerekeket, más kutyákkal általában kijön. De egy labrador is lehet harapós, és egy pitbull is szelíd házikedvenc.
2009. júl. 12. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezeket a kérdéseket egy tenyésztőnek érdemes feltenni, ő jobban tudna válaszolni.
2009. júl. 12. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyan nem mostani a kérdés, de hátha még hasznát veszed. Nekem 2 német dogom is volt, imádtam őket. Gyermekszerető, nagyon jóindulatú, jól nevelhető, bár a kan egy kicsit önfejű, de ez szerintem minden fajtában így van. A szuka viszont állandóan a nyomodban van.... :)Más kutyával nem feltétlenül összeférhetetlen, bár ez attól is függ, milyen annak az egy német dognak a természete. A szukám más kutyát nem tűrt meg, féltékeny volt. De ha kiskorától hozzászoktatod más kutyához, akkor semmi gond nem lehet. Az etetése nem más, mint más nagy testű kutyáé, az enyém nem evett túl nagy mennyiséget (száraztápot kapott többnyire), ezért egyszer adtam neki enni, estefelé, viszont amelyik nagyobb mennyiséget eszik, annak jobb, ha 2 részre veszed a kajáját. És ami fontos, hogy kaja után nyugiban legyen a kutya kb. 1 órát is akár, mert könnyen gyomorcsavarodást kapnak az ilyen nagy testűek. Remélem tudtam segíteni, ha érdekel még valami, írj, próbálok segíteni. :)
2009. aug. 25. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!