Csirkemájat ehet sülve a kutya?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 20:35
2/9 anonim válasza:
Persze. Bár én ajánlom, hogy inkább jutifalinak tedd el tanuláshoz. :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi
csak már unja a husit gondoltam változtatok:)
2012. júl. 12. 20:40
4/9 anonim válasza:
Az enyémek imádják, de csak a kicsinek /palotapincsi/ jut rendes adag belőle. A kaukázusi keverékemnek sajnos nem.
5/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "unja a husit". Valószínűleg túl sokat kap enni és nem éhes a vacsorára, így válogathat. Csak előre jelzem, ha így marad, a májat is unni fogja egy idő múlva.
6/9 anonim válasza:
"csak már unja a husit"
HA-HAHAHA-HAHAHAHA!!!!
Azt' ha mán annyira el lesz kényeztetve, hogy már a csirkemáj sem kell neki, akkor mit adsz neki?
7/9 anonim válasza:
sülve a kutya?miért akarod megsütni a kutyát?
8/9 anonim válasza:
A fene egye meg a kényes gyomrát. Husi nem kell neki. Na hát tudod mikor adnék neki még husit is, ha már azt is megunja.
9/9 anonim válasza:
az enyém imádja. de ha a kutya nem eszi meg a húst, lehet, hogy beteg, nem ártana megnézetni állatorvossal. Én olyan kutyát még nem láttam, aki a húst otthagyta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!