Daganata van?! Sürgős dokihoz vinnem?
Sziasztok!
Nagyanyámnak van egy 3 éves szuka Yorkija. Tudni kell hogy a kutya , minden rábeszélésem ellenére szaporítótól lett véve. Mert hogy az ugyan olyan mint a többi csak olcsó. Ahha..Mondtam én hogy nem kéne de hát mit beszélek én nem értek hozzá.
Ma megkért hogy vigyem el a kutyát kozmetikushoz.Mikor vissza mentem a kutyáért mondta a közmi hogy van egy kinövés a bal hátsó lábán a bokájánál. A kinövés elég nagy szerintem Yorkihoz képest , olyan körömnyi széles és gömb formájú.
Rohanok vele a dokihoz de ő családi ügyek miatt nem nem rendel ma csak holnap reggel. Akkor persze viszem is de nem szeretném máshoz elvinni mert a többi az mind lódoktor, féltem tőlük a kutyát.
Nagyon aggódom miatta hogy esetleg rosszindulatú a daganat.
Nem tudom hogy összefüggésben lehet e avval hogy a kutya sokat van cigifüstben.
Bocsi hogy hosszú lett.
Tehát szeretném tudni hogy sürgős lenne e elvinni dokihoz. Mert akkor elviszem de ebben a mi dokinkban bízom én is hozzá járok a kutyimmal.
Ha holnap elviszem a dokihoz akkor mire számíthatok.Kutyáknál van egyáltalán jó indulatú daganat? Ha beigazolódik hogy rossz indulatú akkor mi fog következni ?kutyáknál van kemó ,vagy műtét ?
Annyira mérges vagyok nagyanyámra meg magamra is hogy miért engedtem hogy szaporított kutyát vegyen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!