Miért szökdécsel a hátsó lábaira?
Figyelt kérdés
..vagy nem is tudom hogy mondjam, szökken, szökdécsel a hátsó lábaira, mintha fájna. Pedig egyáltalán nem fáj neki, és csak akkor kezdi, ha "ügetésben" gyorsabb tempóban megy.
Ő egy 2 éves bichon havanese. Láttam már ilyet bichonnál. Orvosnál még nem voltam vele, de tervezem, mert hallottam azt is hogy rossz szokás, de lehet ízület baja is.
Akkor most csak rájátszik, vagy baj van vele? :/
2012. júl. 12. 16:03
11/11 anonim válasza:
Na én megkérdeztem az állatorvost és azt mondta, hogy szinte minden kistestű kutya így szokott általában futni. Az enyém is szokta csinálni és átvizsgáltattam kiderült semmi baja. Ha nem fáj neki amit lehetne látni rajta akkor semmi baja ezen ne idegeskedjen senki. A patella meg kölyök korban alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!