Nincs meg az oltási könyv. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Két kutyám van, az oltási könyvük mindig egy helyen szokott lenni, erre nagyon figyeltem, de most az egyik nincs meg. És senki sem tudja hová lett. Kerestem,de nem találtam meg.
Ilyenkor mit tehetek? Kaphatunk újat? Minden oltása megvolt, és az orvos is tudja igazolni, hogy be lett oltva. Augusztusban következne az éves oltása.
2009. júl. 12. 15:18
11/14 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor jó. Köszönöm. Meg fogom kérdezni az orvosunkat,holnap megyek úgyis időpontot kérni(ivartalanítás).
2009. júl. 12. 20:16
12/14 anonim válasza:
Már mostantól új oltási könyv van??Azt hittem csak köv. évtől. Mi nem kaptunk :OO
13/14 anonim válasza:
AZ újoltási könyvek csak jövőre vannak,de ha kölyökkutya az első oltását kapja,akkor már az új oltási könyvet kapja!Remélem érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!