Lakle kérdése:
Félévente vagy 3 havonta féregtelenítetek? És mivel?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 09:52
1/11 anonim válasza:
3 havonta, Drontal Plus-t veszünk.
Nekünk fontos, mert kisbaba is van a családban.
2/11 anonim válasza:
3-4 havonta, így a legbiztosabb.
5/11 anonim válasza:
én úgy tudom,hogy ha a kutya csak kinti elég a félévenkénti (állatorvos mondta), de ha bemegy a házba is akkor 3-4 havonta kell..
mi is 3-4 havonta féregtelenítünk és ugyan azzal mint amit az első :)
6/11 A kérdező kommentje:
Az enyém benti kutya. Flubenol pasztát kapott eddig. Valahol azt hallottam egy éves kor után csak félévente kell, ezért tettem fel a kérdést. Akkor tulajdonképpen a féregtelenítőt nem lehet túladagolni?
2012. júl. 12. 10:19
7/11 anonim válasza:
A féregtelenítő nem megelőzésre van!
Azt a célt szolgálja ha adott esetben férges a kutya akkor azokat kiírtja .
Tehát lehet, hogy féregtelenítesz és 1 hónap múlva olyan helyen ( szagol) vagy a kutyáddal , hiába féregtelenítettél férges lehet!
8/11 A kérdező kommentje:
Én eddig azt hittem, h megelőzés, mint egy oltás! Akkor mindenképp 3 havonta fogom adni neki.
2012. júl. 12. 10:30
9/11 anonim válasza:
a drontál honlapján is fent van, bemásolok egy részletet: Mivel nincs se tabletta, se injekció, melynek segítségével megelőzhető lenne a férgesség, ezért csak rendszeresen végzett féregtelenítéssel tudjuk csökkenteni a férgek számát és a környezeti szennyezést, a humán fertőződés lehetőségét.
10/11 Szilvi & Argos válasza:
Kb. 2-3-4 havonta, mikor hogy alakul.
Az állatorvosnál szoktam venni tablettát, legtöbbször Univerm Totalt vagy Noroverm Triot ad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!