Hogyan szoktassam hozzá a copfhoz?
Figyelt kérdés
Yorki kutyusom 3 hónapos múlt, és már olyan hosszú a szőre a fején, hogy belelóg a szemébe. A hajgumit egy ideig tűri,de utána kiszedi. Hogy szoktassam hozza?2009. júl. 12. 11:44
1/3 anonim válasza:
Muszáj lesz vhogy. Az én yorkim 2 éves de már eltűri, de én inkább levágom vagy fodrász levágja a feje tetején a szőrt. Ha nem szokik hozzá akkor neked is ajánlom, hogy vágdd vágasd le. Ha beleraktad a hajába a puha hajgumit vagy masnit és ha kiakarja szedni szólj rá hogy "nem szabad"...ha kiszedi rakd be újból.
3/3 anonim válasza:
Ez olyan dolog, h én szeretem, h raszta hajam van más meg ki nem állhatja. Vagy sokan mondják vkinek, h kiengedve sokkal jobb a haja ő mégis összefogva hordja, mert úgy szereti.
A yorkinak is megvan a személyisége, van amelyik piperkőc és észreveszi, h így mennyire tetszik az embereknek... Van amelyik nem és sztem csúnya dolog ezt ráerőltetni. Vágasd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!