Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A tesóm kutyája jobban hallgat...

A tesóm kutyája jobban hallgat rám mint a sajátom. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Pedig a sajátommal elég sokat foglalkoztam. Erre amikor a tesóm elment nyaralni, és itt volt nálam a kutyája amelyik meg Ő rá nem hallgat és rám meg jobban hallgatott amikor rászóltam mint a sajátom...

Ez miért van?

2012. júl. 11. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tesód kutyája jobban paszol hozzád,mint a sajátod,oké hogy sokat foglalkozol vele de lehet nincs köztetek vmi olyan kapcsolat ami tesód kutyájában meg van..egyik ismim tenyésztőnél választot ki egy kutyát kan-t akart minden áron, el is hozta az egyik kant,teltek a hónapok és kutya nem kötödött hozzá akkor kutyaoviba is járatta ,érezte ,hogy olyan mintha a kutya nem szeretné , volt egy haverja aki viszont nagyon kijött a kutyával,jobban mint ismim,végül oda adta a haverjának a kutyát mindent megbeszéltek a tenyésztövel,aztán mondta ismim ha vesz kutyát akkor az alomból azt a kutyát fogja választani,amelyik oda megy hozzá és a neme nem fogja érdekelni, azóta ugye lett még egy kutyája,szuka és nagyon erős a kötödés köztük, szóval a lényeg mint már írtam,lehet ,hogy a kutyáddal nem akkora a kötelék mint tesód kutyájával..
2012. júl. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!