A kutya meg fogja a sünit, megeszi, meg hal?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 15:54
1/14 anonim válasza:
Nem hinném hogy a kutya meg is enné. Megfogja, de nem eszi meg!
2/14 A kérdező kommentje:
tehát nem kell attól félni hogy tüske jut a gyomrába
2012. júl. 11. 16:01
3/14 anonim válasza:
Milyen hal?
Ha azt, hogy "megeszi" egybe tudtad írni, akkor a másik kettőt miért nem? Nem eszi meg, ha meg is enné, az egyetlen, ami meghal, az nem a kutya.
4/14 dellfil válasza:
Miért halna meg a kutya, amely sünt evett? Nem, nem hal meg. A sün "hal" meg olyankor. (Általában ez van, azzal akit megesznek. :DDD)
dellfil
A sün nem mérgező! (Vannak népcsoportok, akik megeszik. :D)
5/14 anonim válasza:
se a sünt, se a halat nem eszi meg
6/14 anonim válasza:
Kutya nem eszik sünt. Elkapni sem tudja igazán a tüskék miatt. A sün összegömbölyödik és szúr, bárhogyan is gurítja a kutya. Én láttam kutyát amelyik sünnel babrált és ez lett a vége: egy sértetlen sün és vérző kutya.
Szóval a kutya nem hal meg, de néhány csúnya szúráshoz juthat.
7/14 anonim válasza:
Látom mindenki humoránál van!:D
Nem hal meg a kutya, ha megeszi a sünit!
8/14 anonim válasza:
Nem hal meg. Az enyém egyszer félig megevett egyet, nem tudom, hogy miért. Azóta is kapott már el, de azokat nem ette meg.
9/14 anonim válasza:
Én meg ismerek olyan kutyákat, amelyek minden egyes sünnek, ami a kertbe téved csak a tüskés bőrét hagyják meg és a kutyákon egyetlen szúrásnyom sincs. An enyémet letiltottam róla, úgyhogy ő figyelmen kívül hagyja a sünt.
10/14 anonim válasza:
az egyikőjük meghal :-)
de nem a hal :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!