Mitől olyan büdös a mopszom?
"arról nem beszélve,hogy kutya viadalokra hordtak egy mopszot"
KAMU KÉRDÉS
Tudod mi a kamu. Nem épen fehér emberektől szabadult el vmilyen módon, és amióta nálam van a kiskutya kb. 3x mondták azt,hogy adjuk vissza nekik a bul terrierüket..gondolhatod mennyire értelmesek...
Nem gondolom,hogy olyan rossz ember lennék azzal,hogy úgymond megmentettem.
Nem csak a pofija büdös hanem mindene.Amúgy pont ez van velem is,hogy annyit szenvedett már a rohadt életben miért ne érdemelhetné meg,hogy királylányként bánjak vele?? Imádja,ha körülötte forgunk, imád feltünősködni,hogy mindenki rá figyeljen és ő olyan mint egy családtag. Imádom és bármit megtennék érte.
Köszi a tanácsot utolsó komm.
a kajától büdös szerintem,egyik ismim mopsza is rohadt büdös volt,sok mindent próbáltak de semmi,végül a doki ajánlotta,hogy minőségi táp megoldhatja a próblémát, Acanával kezdték etetni és a kutyának fokozatosan eltűnt a szaga!! kevesebbet kakilt és a szőre is szebb lett!!
azt pedig ne engedd ,hogy hisztizzen!! tedd elé a tápot hagyd ott neki 10 percig ,ha nem eszi ,elveszed és másnap újra oda adod neki, és addig csinálod amíg megnem eszi..
amikor 1,5 -en hozzám a került a bichonom, ő se ette a tápot,mert konzervvel és moslékkal etették.. elé raktam a tápot,nem kellett neki, elvettem és másnap újra leraktam elé, 4 napig nem evett semmit,mert nap közbe se adtam neki semmit, mondtam ,nem gondolod,hogy azt csinálom amit akarsz, a 4. nap az egész tál tápot befalta és utána ahányszor csak adtam neki mindig megette..a kutya nem fog bele halni abba ha pár napig nem eszik semmit..nekem is nehéz volt végig néznem ,hogy nem eszik semmit ,de ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!