Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől emelkedik ennyire az...

Mitől emelkedik ennyire az oltások árra? (veszettség és kombináltra gondolok)

Figyelt kérdés

tavaly vettük a kutyát akkor ugye a kölyök kori oltásokat kapta meg mindegyik 4900 ft volt (veszettség és kombinált is) idén áprilisba is kellett vinni akkor 5000ft volt csak a veszettség, a legutóbb kombináltat kapta meg és már 5300 ft volt..

már azon gondolkodunk,hogy elvisszük máshova oltatni ,hátha olcsóbb, a másik kutyánkat novemberbe kell oltatni őt szerintem már máshoz visszük..

2012. júl. 10. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk 3000 volt féreghajtóval együtt 1 hónapja a veszettség elleni (kisvárosban).
2012. júl. 10. 15:59
 12/14 A kérdező kommentje:
hát azok jó árak, itt vmiért nagyon megdrágult
2012. júl. 10. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 3 éve fizettem 2 oltásért 15500ft-ot. Mondjuk furák, mert más árat fizetsz te meg az utánad következő ugyan azért. 14 éve műtötték ott a macskánkat 4000ft-ot mondott a doki, mert ismer minket, fizetéskor a nővér 12000ft-ot kért, úgy hogy ő is ott volt, amikor a doki mondta, hogy mennyi lesz, a doki szólt rá, hogy nem erről volt szó. Utána ajánlottak egy másik állatorvost nála 3500 ft a veszettségi+a féreghajtó és külső élősködő irtás. Nagyon szeretem, korrekt és nem utolsó sorban jó doki. Apu még mindig ugyan ott oltatja a kutyáját van ott kedvezménye, de 9800 ft-ot fizetett.
2012. júl. 10. 22:46
 14/14 anonim válasza:

Ahova én járok, ott a kombinált oltás 1800Ft,1900Ft.

Tehát 2000Ft alatt van! A veszettség elleni pedig 2500Ft!

A féreghajtó tabletta 10kg-ig 500Ft, felette nem tudom. Legutoljára azonban a féreghatót ingyen kaptam. :) És ingyen kaptam neostomoösant is bolhaírtásra.

Meg kell keresni a legolcsóbb orvost.

2014. aug. 29. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!