3. kutyát bemerjem vállalni?
Figyelt kérdés
Van már két kutyám :) Nagyon szimpatikus lett egy kutyás irányzat. Kutyakiképzőnek tanulok. Én máshogy csinálom mint ahogy szokták. Megcsináltam a kutyakiképzői tanfolyamot, de még legalább 3-4 évig tanulni szeretnék. Tapasztalatokat gyűjteni mást kutyakiképző mellett. A lényeg az, hogy van két keverék kutyusom (juhászkutya keverék, csivava keverék). Vannak apróbb viselkedés problémáink. A kérdés az lenne, hogy bemerjek-e vállalni egy 3. kutyust akivel elkezdhetnék egy olyan dolgot ami a másik kettő fizikailag-szellemileg nem képes? Bírnám a 3 kutyát? Pénz nem számít, csak aggódom, hogy ha elkezdek az új kutyussal komolyabban munkakutyázni akkor a másik kettőre nem jut elég időm. :/ Akiknek 3 kutyájuk van azok, hogy csinálják a tanítást, sétákat?(főleg ha több nagy testű kutyusról van szó)2012. júl. 9. 17:36
1/2 anonim válasza:
Nekünk most jelenleg 4 kutyánk van. Két nagytestű és két kicsi. Szerintem ha szeretnél nyugodtan lehet még egy kutyusod. Szombaton délelőtt még csak 3 kutyánk volt, délután már 4.:) Azt írtad a pénz nem számít akkor nyugodtan. Én úgy sétáltatom őket hogy a két nagyot egyszerre és most még a kicsiket külön de nem sokára együtt fogom őket is. Ha a nagytestű kutyáimmal rendesen fog menni a séta akkor együtt fogom mind a 4-et. A tanítást azt úgy csinálom hogy a két nagyot minden késő délután és este, a kicsiket pedig kora délután, reggel, és néha délelőtt. Ha jól csinálod mindre jut idő és ha behívhatóak akkor még örülni is fognak annak hogy egy újabb kutyussal szaladgálhatnak játszhatnak.
2/2 anonim válasza:
első vagyok.
Azt kihagytam hogy csak akkor legyen még egy kutyusod ha van elég időd rá. És az hogy bírnád e a 3 kutyát azt neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!