Nehéz olyan albérletet (lakás) találni ahova kutyát is vihetek?
Én nehéz ügynek tartom más lakásába költözni kutyával. Ha elmondod a főbérlőnek, akkor jobb esetben sűrűbben fog ellenőrizni, rosszabban pedig nem adja oda a lakást.
Érthető vagy sem, biztosan nem keresnék kutyával albérletet.
2-3 éven belül én is elfogok költözni albérletbe tesómmal van két kutyánk nyílván ők is jönnének, de nem lennének a lakásba egész nap , én bevinném a munkahelyemre őket (kutyakozmetikus leszek) ,de mi azt gondoltunk nehéz lesz olyan lakást találni ahova beengedik a kutyákat,mert sok olyan ember van aki nem szereti őket,két kistestű kutyánk van talán így könnyebb lesz..
egyik ismim a vizslájával nagyon nehezen talált olyan lakást ahova mehet kutya ,ő is vitte magával a kutyát a munkahelyére ,konkrétan ezzel tudta megszerezni a lakást,hogy a kutya nem lesz egész nap a lakásba csak este
tegnap 10:42 Nekem is gyakrabban mondták, hogy kutya mehet, gyerek nem.
Bár az indoklás mindig elmaradt. Ez egy rejtély... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!