Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fenistil kenőcsöt lehet...

Fenistil kenőcsöt lehet kutyán használni?

Figyelt kérdés
Állandóan áterőszakolta magát a kerítés alatt-felett-között és szép lassan leszedte magáról a szőrt, több helyen kisebesedett a háta. Az "emberi" sebkezelő kenőcsök jók ilyen esetben kutyákra is?
2009. júl. 10. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2009. júl. 10. 21:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó, bár a kutya orrát irritálni fogja a Fenistil intenzív szaga!
2009. júl. 10. 21:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Én nem érzek semmilyen szagot... és látszólag a kutya sem :)
2009. júl. 10. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor jó. A mienk megkergült a szagától.
2009. júl. 10. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Használd nyugodtan, minden jó, ami embernek jó, de jó lenne előbb fertőtleniteni, és csak utána gyógyitani. Fertőtlenitéshez viszont speciális szert kell venned, hogy ne legyen baj, ha nyalogatja a kutya a sebet.
2009. júl. 10. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
A Fenistil úgy tudom, elsősorban allergiás tüneteket kelik vele, viszketést, kiütést. A sebet inkább fertőtleníteni kellene. Azt viszont nem tudom, hogy amit mi emberek használunk betadint lehet-e kutyának használni. Hívj fel egy állatorvost, megmondja.
2009. júl. 10. 21:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy van allergiára való is, most megnéztem, ez felületi sebek kezelésére való elvileg. Olyan fertőtlenítőszert majd szerzek be. Hol lehet kapni?
2009. júl. 10. 21:25
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
A betadint lehet kutyánál is alkalmazni kedves utolsó válaszoló. Mivel a betadnie sebgyógyító és fertőtlenítőszer. Szerintem is lehet fenistilt kutyáknál alkalmazni. Azért abban nem értek egyett ami embernek jó és kutyáknál is jó. Sajnos azért ez nem így van.
2009. júl. 10. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Patikában, lehet sebfertőtlenítőt kapni. Ott ha jó a patikus, meg tudja mondani, hogy a készítmény használható-e kutyáknál. Az ő szervezetük, nem olyan mint a miénk, gyakran kell másféle szert használni.
2009. júl. 10. 21:38
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Ismét én aki 70%-ba jókat mondd. Tudom ez elégg kevés a 100%-hoz. Anyukám laborban dolgozik és ott a betadine-t is használnak. Hidd el lehet használni én is szoktam a kutyámon, sőt az állatorvosok is azt használják. Patikában lehet kapni egyébként.
2009. júl. 10. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!