Hogyan vehetem rá szüleim hogy a 2 éves yorkimnak kiskutyái legyenek?
Fajtatiszta? törzskönyves? Jársz vele kiállításokra?
Jártál orvosi szűrésekre?
Miért akarod szaporítani?
Remélem a szüleid nem engedik meg!Nem tudod ez mennyi költséggel jár, az oltások , féregtelenítés , a törzskönyv , az etetés !
És a kölyök mellet kell lenned minimum 2 hetes korukig, nehogy az anyja elnyomja őket vagy bármi bajuk legyen, de gondolom te suliba vagy , anyud-apud dolgozik és nem lenne ki a picikkel foglalkozna.
És ha császározni kell , akkor mit csinálsz? Mit csinálsz majd a kölykökkel ? Eladod , persze mert sok pénzt hoz , és majd feszt fedeztetni fogod.
Rendelkezik tk-val? Szűrésekkel?
Ha nem,akkor mindenki jobban jár ha sehogy se veszed rá őket.
Nem kell szaporítgatni ezt a fajtát,van elég szaporító így is.
És valószínűleg a szüleid se nem véletlen viszakoznak.
Megfelelő tudás,és hozzáértés nélkül nem szabad belevágni.
Ez nem olyan dolog,hogyha menetközben ráunsz,akkor abba tudod hagyni.
Miért kell azért mert valaki fiatalabb így lehurrogni?
Egyáltalán nem biztos, hogy rossz körülményeket tudna biztosítani a kutyáknak, vagy hogy mindegyiket meg akarná tartani stb.
Szerintem, beszélj a szüleiddel, hogy ha fajtiszta ki yorkik lennének, akkor el tudnátok adni (min 50 ezer egy olyan kiskutya). Aztán nem utolsó sorban a kutyáknak is kell legalább 1x elleni, én úgy tudom, megbetegedhetnek de azért ennek még utána kellene kérdezni.
Utolsó előttinek:
honnan vetted azt a bromságot,hogy egyszer ellenie kell?Komoly tudósok,állatorvosok pont az ellenkezőjét állítják.Épp elég feleslegesen szaporított fajtatizta kutya van amúgy is.
Még jó,hogy a szülőknek több eszük van,mint a gyereküknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!