Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez jó a hőségben a kutyámnak?

Ez jó a hőségben a kutyámnak?

Figyelt kérdés

Naponta többször (2-szer,3-szor) a hátát ,fejét és a fenekét vízzel le szoktam önteni.Látszik a kutyámon ,hogy nagyon melege van ezért csinálom,de nem lesz beteg?(pl.megfázás...stb.)

És ha nem baj akk ezt szokta még vki csinálni?

2012. júl. 6. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik neki, ne locsold. Nekünk két kutyánk van és vannak kint nekik vödrök, meg egy régi kád tele vízzel, ha melegük van, bele mennek. Nekik is van annyi eszük, hogy az hűt, tudják mi jó nekik :)
2012. júl. 6. 20:03
 12/16 A kérdező kommentje:

Fürdetni kádban nem tudom ,mert anyukám nem engedi ,sajnos.:(

Kisméretű a kutyusom.Ma a tesómmal leültünk előre a lépcsőre (a kutya is ott volt)és egy üvegből locsoltam Pincsit.Olyan édescukorgombóc volt mert a tesóm hátamögé bújt.A tesómmal csak úgy röhögtünk a kis cuki pofáján.:):D

Na szóval ha nem vizezhetem és a fürdetés sem a legjobb akk mi legyen?

Volt régen homok az udvarunkon de az már össze van keveredve a földdel meg kövek vannak rajta.(talán békák is költöztek oda:D)

A fürdetéstől pedig nagyon félek . Több dolog miatt is.

-megfázhat

-megharaap

-neki esik valami baja

-vagy pedig megilyed tőlem és soha nem jön oda hozzám ha hívom

Jaj annyira ideges vagyok! Napok óta ezen agyalok:))

Ha nem hűtöm akkor meg valami baja lesz szegénynek!

2012. júl. 6. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
rakj ki árnyékba egy lavórt tele vízzel és abba majd ha akar belemegy pancsolni :)
2012. júl. 6. 23:43
 14/16 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt megmostam egy ládába,de nem ült bele csak engedte ,hogy locsoljam.Párszor kijött ,de visszatettem.:)

Nem szereti a vizet ,sajnos.:(

2012. júl. 9. 07:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne izélj ennyit, nem lesz tőle semmi baja. 40 fokban nem fog megfázni.

Nekem vizslám van, rettenetesen fél a víztől, locsolótól, szóval mindentől ami víz. Odacsalogatom ahol éppen fürdetni akarom és lelocsolom, fogni kell hogy ne szaladjon el, utána elmegy a fűbe és mosakszik. Vettünk babakádat, abban is szoktuk fürdetni (magától nem megy bele) de nincs semmi. Nem sértődik meg, érzi, hogy ez jó. Nem fázik meg, nincs tőle semmi baja. Ugyan mi baja lehetne a víztől?

2012. júl. 9. 14:02
 16/16 A kérdező kommentje:
én is pont ugyan így vagyok vele.Az én kutyám is ilyen :)
2012. júl. 12. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!