Nektek is rendszeresen beszólnak, ha kutyát neveltek?
Figyelt kérdés
Van egy befogadott kutyám, akiben hihetetlen erős a vadászösztön (főleg macskák iránt), és próbálom semlegesíteni. Ma az utcán pont heverészett egy cica, na mondom itt a jó alkalom gyakorolni. Semmi mást nem akartam, csak hogy laza pórázon jöjjön mellettem a macska mellett. Persze nagyon hisztizett, levágta magát a földre, rámugrált, minden. Ha húzott vagy hisztizett, megrántottam a nyakörvét fojtára, de ha szépen jött, akkor laza volt a nyakörv. Erre egy öregasszony leszól a házból, hogy fojtogatom a kutyámat, rámhívja az állatvédőket stb. Veletek is történt hasonló?2012. júl. 6. 14:53
11/11 anonim válasza:
Ilyesmi velünk is előfordult már, és szintén egy idős bácsi részéről. A mi kutyusunk imád sétálni - mint minden normális kutya - és ha nincs kedve hazamenni, azt úgy jelzi, hogy a kapu előtt hasra fekszik, és úgy kell bevonszolni. Egy ilyen alkalommal, amikor szelíd erőszakkal próbáltuk jobb belátásra bírni (értem itt, hogy kicsit megrángattuk a pórázt), a bácsi közölte, hogy biztos verjük, azért nem akar hazamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!