Tudtok tenyésztőt akinél van? Olyan is jó ami a szomszédos országokban van!
Ezek rettentő hitványak, amit az előző belinkelt, katasztrófa, ahogy kinéznek ezek a kiskutyák. Ezeket a dobermann színváltozatokat senki nem tenyészti, ugyanis a standardnek nem felelnek meg, azaz színhibának számít. Mégis milyen tenyésztő tenyésztene hibás kutyákat? Az már bőven szaporítás lenne. Viszont elvétve születhetnek normális színű kutyáktól ilyen kölykök, őket hobbi célra adják el.
A kékről nem hallottam, hogy különösebb problémái lehetnek, viszont az izabella nagyon problémás az egészség szempontjából. Múltkor olvastam egy cikket erről, szinte az összes szervét érintheti valamilyen betegség vagy rendellenesség, butább, gyengébb idegrendszerű, mint a többi, a bőrbetegségek, rákos elváltozások nagyon gyakoriak náluk.
Az USA-ban találhatsz esetleg olyat, aki ilyeneket tenyészt, bár nem tudom mennyire ér meg neked több ezer dolcsit egy beteg kutya.
azért tettem be a linket mert ha utána nézne akkor kapna.
Elég gyatra kiskutyák...a " hibás " színű kutyákért max. az oltások árát lehetne elkérni....
Ezek nekem nem dobermannok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!