Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pitbull, Boxer Stafi. Ezek...

Pitbull, Boxer Stafi. Ezek alkalmatlanok házörzésre?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 22:29
1 2
 11/13 torma válasza:
Ne érts félre, szerintem a pit egy nagyon szép kutyus,csak az a bajom ezzel, hogy folyton egymáshoz méregetik az emberek a kutyáikat. Mind a komit, mind a pit-et más-más célokra tenyésztették ki.Egyszerűen összehasonlíthatatlanok.Maradjunk annyiban, hogy a komondor védelmi célokra jobb választás, amíg a pit-ek más területen ugyancsak kiválóak, és ne felejtsük el, amit már annyi helyen leírtam. Nevelés-Nevelés-Nevelés.Ezen nagyon sok minden múlik. Ezért is lett a piteknek olyan negatív a megítélése amilyen.Mert ostoba,idióta gazdák arra használták fel ezt az egyébként kifejezetten barátságos,családszerető kutyát,hogy egymás torkának essenek egy ketrecben.Mindössze azért,hogy utána a "büszke gazdi" verhesse a mellét,hogy az ő kutyája az erősebb.Igaz,hogy vérzik a nyaka,meg kiharaptak egy darabot az arcából, -de győzött.Emiatt gondolják sokan, hogy a pit olyan hű de nagy harci kutya. De csak ha így nevelik fel.Szóval a kérdés az volt: Pitbull, Boxer Stafi. Ezek alkalmatlanok házörzésre? A válasz: 90%- ban igen. Ha ezzel egyet értesz, megköszönöm, ha nem hát akkor azt is tiszteletben tartom.
2012. dec. 15. 10:38
 12/13 zorco85 ***** válasza:
Én nem értelek téged.igaz hogy Pit Am staff nem házörzésre lett tenyésztve.DE mint mondtad NEVELÉS,NEVELÉS.ha igazán szereted a kutyádat nagyon sok mindenre meg tudod tanitani..
2012. dec. 22. 23:06
 13/13 zorco85 ***** válasza:
És a leghűségesebb barátod vállhat belöle...
2012. dec. 22. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!