Malamut alkalmas arra, hogy jelezzen ha jön valaki?
Huskyink már többször volt sőt a falunkban is van 9 Husky. Ezek mindegyiket jelez ha valaki megy a kapu előtt és a mieink is jeleztek. De én majd egy Malamutot szeretnék és érdekelne, hogy az is jelez?
Lenne mellette egy Puli.
A választ köszönöm!
Nálunk nem az volna a lényeg, hogy bántson bárkit is csak azt, hogyha jön valaki akkor jelezzen...
Rendben, és köszönöm!
Egyenlőre még nincsen különösebb kérdésem 3 fajtán gondolkodunk csak közte van a Malamut is...
nekünk pulijaink vannak,a puli tuti jelez,mindent észrevesz,legalább is a mieink mindent észrevesz már ,csak ugye e lkell telni egy bizonyos időnek,hogy ugasson,például 6-7 hónaposan már mindent megugat....
Találkoztam én már olyan malamuttal ami nem akart beengedni,olyannal is amitől lazán bemehettem
szerintem nevelés kérdése és egyed kérdése,szerintem egy domináns kan amivel jársz iskolába és jártok örző-védőzni akár lehet belőle még jó házörző is..
Köszönöm a válaszokat!
De még volna egy kérdésem.
Hogyha választunk egy dominánsabb egyedet. Házőrzőnek neveljük és el visszük Őrző-védőzni akkor a Husky-ból vagy a malamut-ból válna képességeihez mérten jobb házőrző?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!