Magyarországon hol kapható "Labrapudli"?
Figyelt kérdés
Első látásra beleszerelmesedte ebbe a kutyafajtába, minden szempontból tökéletes lenne a számomra, de nem tudom, hogy magyarországon létezik-e bármilyen labrapudli tenyésztő. Köszi a válaszokat :)2009. júl. 10. 12:26
1/5 anonim válasza:
Magyarországon esélytelen. Túl sok óriás uszi sincs hazánkban, és azok többsége is import. Senki nem fogja arr áldozni a külföldről vásárolt kutyáját, hogy keverékeket gyártson.
Európában sem hiszem, hogy nagyon elterjedt lenne - rá kell keresni google-n.
A legkönnyebb, ha felveszed a kapcsolatot egy amerikai tenyésztővel. Amerikából tudsz kutyát venni, nem nagy was ist das - utánajárás és pénz kérdés csupán.
2/5 anonim válasza:
Milyen az a labrapudli?Azt hittem ez csak vmi kamu!
3/5 anonim válasza:
Szerintem valami keverék. A cukiság blogon volt...
4/5 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ladrapudli tenyésztőt nem fogsz találni, merthogy az nem egy fajta, hanem a labrador retriever és az uszkár keveréke. Külföldön divat keverni különböző fajtákat, de azok akkor is keverékek lesznek, hiába csinálták őket direkt. Magyarországon egyszerűen nincs erre igény.
5/5 anonim válasza:
Hát én még ilyet nem láttam, de nagyon cuki külsőre.
Nem csoda, hogy beleszerettél!!! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!