Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz az h a 8hetes kiskutyákka...

Igaz az h a 8hetes kiskutyákkal 24órából 24 órát velük kell lenni?

Figyelt kérdés

van egy belga juhászunk vagyis a nővéremé és ő a mikor megkapta akk 24órából 24et vele volt.(mert úgy tartotta h nem lehet egyedül hagyni)és mostmár 1 éves de mostanság nem lehet egyedül hagyni esténkéntmert ha nincs ott a nővérem vonyít . . .(benti kutya) de ez miatt viselkedik így vagy télleg vele kell lenni 2hós korában?

és ha igen meddig kell vele lenni ennyi ideig?

csak azért kérdem ezt mert én is szeretnék kölyök kutyát csak nem tom h ez most h van !!!köszi előre iss

2009. júl. 10. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van kiskutyám, 10 hetes most. Az elején sokat voltam vele, de most úgy csinálom, hogy 4 óránként kap enni. Ahogy megetetem, játszom vele 1-2 órát, majd otthagyom és kis vonyítás (5perc) és elfoglalja magát, aztán elalszik. Muszáj hozzászoknia már ilyen picinek is, h nem körülötte forog a világ, néha magára kell hagyni. De mikor újra visszamész hozzá, nem árt a jutifalat, hogy tudja; megéri várni!
2009. júl. 10. 10:48
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat :)
2009. júl. 10. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A kölyökkutyákat nem szabad hosszú időre, több órára egyedül hagyni...

Ez nem azt jelenti, hogy éjjel nappal mellette kell lenned a közvetlen közelében kb karnyújtásnyira!

Én 24órát csak az első pár napban voltam vele, amíg megszokott nálunk. Nem mondom hogy utána hanyagoltam, mert én lennék az utolsó aki ilyet csinálna...:)

Idővel majd hozzászokik, hogy nem mindig lehet körülötte a gazdija. Találtam neki egy hatalmas plüsskutyit amivel fergeteges bunyókat nyomott...:) Lefoglalta magát!:D És énsem kellettem 24órában...:)

2009. júl. 10. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok...

Az első válaszoló nagyon jól csinálta!!:)

2009. júl. 10. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

ezt a nővéred magának csinálta.

Nem kell egész nap a kölyökkel lenni, mert akkor - mint látjuk - sosem szokja meg az egyedüllétet. Azt pedig hogy mindig legyen otthon valaki, szerintem nagyon kevés család tudja megoldani.

2009. júl. 10. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A kis kutyát is fokozatosan önállóságra kell szoktani. Vele lenni és felügyelni minden lépését, nem ugyan az!

Rögtön az első válaszoló jól leírta neked.

Nővéred itt követet el hibát,hogy nem szoktatta az önállóságra, Az nem baj, ha 24 órát vele van, csak hogyan csinálta? Nem dolgozik, nem tanul, csak a kutyát pátyolgatta?

2009. júl. 10. 15:52
 7/7 A kérdező kommentje:
igen vele volt játszott stb. . . csak akk nem volt vele amikor wczett köszi a válaszodat
2009. júl. 10. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!