Nektek is van olyan rokonotok aki cseszteti a kutyátokat?
Nálunk a papám olyan, 2 kistestű kutyánk van és amikor felmegyünk hozzájuk ők kertesbe laknak,akkor állandóan cseszteti a kutyákat ,feléjük megy, a szemükbe nézz ,meg hadonászik mintha megakarná ütni őket és erre a kutyáink jó hogy ugatnak, meg a papám mindig feléjük hajol, és akkor nekünk mondja neveljük már meg a kutyákat ,én mondom ne cseszegesd és nem fognak veled foglalkozni,de mivel már évek óta ez megy, az egyik kutyánk aki régebb óta van meg ő már csak ha meglátja papámat már morog én rászólok akkor abba hagyja ,de akkor a papám megint a kutya szemébe nézz és megint ugatnak..
ha meg egyszer majd oda kap a kutya akkor ne csodálkozzon én már ezt is mondtam neki..de nem érti..mondom,ha egy német juhászunk lenne akkor is ezt csinálnád,azt mondta akkor nem..
muszáj felvinnünk a kutyákat,mert fent van medence mivel mi panelba lakunk és ilyenkor fél napokat fenn vagyunk és mivel ott a kert nem hagyjuk a kutyákat itthon..meg ilyenkor a kevesebbet is sétálunk velük, mert nagyon meleg van...
hát nem játék a kutyák részéről egyáltalán!!
meg azt se szeretném ha oda kapnának a papámnak ,mert akkor többet fel se vihetjük őket,de lehet,hogy csak abból tanulna a papám, én örülnék ha nem is foglalkozna velük..
engem is idegesít,hogy a papám ezt csinálja..
egyszer az utcán ingerelte egy csávó a kutyákat,mondtam ,hogy hagyja abba mert oda engedem és letépik magáról a nadrágot,és nem akarta elhinni kicsit hosszabbra engedtem a pórázt a kutyák megindultak ugatva és vicsorogva és a csávó inkább mondta, jó jó fogjam vissza őket és békén hagyott minket..nagyon barátságos mind2 kutya ,mert gyerekek játszanak velük,de ha idegesítik őket azt nem bírják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!