Miért megy a 6 hetes kiskutyám hasa?
Ma hoztuk haza, a tenyésztő tegnap adott neki féreghajtót, azt mondta még 1* adjak nem sokára.
Egy kicsi féreg volt a kakijában, így holnap megyek az orvoshoz vele, de addig is nagyon érdekelne, miért megy a hasa, prütyizik. Ha eszik rá két órára már 2* hígat székelt, igaz pisilnie is ugyan ilyen gyakran kellett. De aggaszt ez, nem hiszem, hogy normális dolog lenne. A színe szürkés, vízben ázott tápot kapott konzervvel, mind kettő junior. A tenyésztő konzervvel etette inkább, de nagyon sovány a kiskutya, még szopizott is néha. Ki vannak a bordái...
Aki okos szeretne lenni és bírálna, kérem ne tegye, mert a kiskutya már itthon van, szeretem őt, kifizettem, kell nekem... Szóval nem kérek kiokosítást, csupán azt szeretném, hogy mostantól semmiben ne szenvedjen hiányt és jól érezze magát, szép élete legyen!!!
Senki nem mondta, hogy új kutyás vagyok, mert nem is vagyok, van 2 gyönyörű kutyánk, de szerencsére egyikükkel sem volt ilyen gondom, gyönyörű, egészséges kiskutyák voltak, nem volt sem a stressztől, sem a féreghajtótól hasmenésük és nem voltak ki a bordáik. Hmmm... Borzasztó! Tudom, hogy pár nap és jobban lesz, meg hamar el kezd fejlődni a prémium táptól és a napi 3*-i etetéstől, ez eddig nem volt meg. De mégis aggódom, mert még olyan picike, amikor felemelem, hogy kivigyem wc-re, úgy érzem menten összetörnek a kis csontjai. Ok, azért nem ennyire gyászos a helyzet, de én már csak ilyen vagyok. :)
Köszi, hogy nyugtattok, talán tényleg hamar megoldódik a dolog. Az orvosunkkal holnap egyébként is beszélnünk kell, hogy tudjuk mikor kell vinni oltásra, meg a másik kutyusoknak is szükségük van már a féreghajtásra...
Nem kaptam másikat, ma megyünk délután a dokihoz, ő majd eligazít, de okulásként megírom azért, mit mondott.
Mindenkinek köszönöm a kedves, segítő válaszokat! :)
Jah, és ma már csak reggeli után volt kaki, az sem annyira híg. Reggelire főtt rizst és áztatott tápot evett, imádta, most jöhet az ebéd. :)
Ez jó hír !
Arra vigyázz, ne akard gyorsan felhizlalni. Rendes étkezéssel is összeszedi magát.
Igen, köszi!
Most, az ebédje után kakilt, nem jó az állaga még, de nem prüttyög legalább. Viszont valami fehér kis apró izék voltak a székletében, lehet a férgek nyoma?
Nem akarom meghizlalni, csak normális adagokat adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!