Másfél éves a yorkim és nehézségeink vannak!pici korában ahogy lelehetett vinni,mentünk ahogy tudtam vittem lefele!nspi 3x 4 x!ettől függetlenül volt még fent pelus a "szokásos" helyen!aztán ahogy növekedett lent volt kaki-pisi,de a tv állvány alá előszeretettel nyomott 1 pisit,főleg takarítás után!eljött az idő,h arraértem haza,h nem hajlandó a pelenkára pisilni,darabokra tépni a vattás vackot,annál inkább!így nem tettem már le,de még mindig bepisilt!próbáltam a szoktató sprayt is...semmi!azóta átrendeztem a szobát és mostmár az ágyba pisil az ágyneműre stb!kisikáltam naponta cseréltem a huzatokat akkor mdg nem érezte a szagát és már csak azért is bevizelt!igy kicsuktam a szobából,kiköltöztettem a nappaliba!ideig-óráig jó,de jön neki 1 gondoltat és akkor összepisili az egész helyet!egyébként ha kikell neki mennie,akkor szól,szóval erre van magyarázat??
fiú, nem értem mit nem értesz, jelöl ennyi. ez nem rendes pisi, vagyis tök mindegy mennyit viszed ki, nem bosszúból csinálja, de azzal, hogy cserélgeted a cuccokat, egyre jobban arra ingerled, hogy az új dolgokat is "meghódítsa". mielőbbi ivartalanítás javasolt...
2012. júl. 4. 00:43
12/16 anonim válasza:
Az én yorkim is az ágyra pisil előszeretettel...
2012. júl. 4. 07:43
13/16 anonim válasza:
"bepisil,ugat meg hisztizik"
Neveletlen, ebből egyértelműen látszik.
2012. júl. 4. 08:17
14/16 Maxitabi válasza:
Dominancia probléma lehet-vagyis ki akar lenni a falkavezér nálatok? Ő. És lehet összefüggés a barátnőddel is - mi féltékenységnek hívjuk, de ő falkasorrendet akar helyre tenni. Persze nem vagyok kutyapszichológus-és egy kivizsgálás nem árt, ha szervi baj nincs, akkor lehet elgondolkozni az elméleten. Kezdd úgy, hogy ha hazamész, nem üdvözlöd, nem beszélsz hozzá kb3-5 percig, csak teszed a dolgod, utána-amikor Te akarod és kezdeményezed, nagy simi, dögönyözés és mehettek le pisikörre. Kajánál is-előbb Te eszel, majd ha kedved van, akkor utána ő is kaphat. Mindig Te mész előre az ajtóban is!
És járt(a)tok kutyaiskolába???? Fontos lenne, mert szellemileg is terhelni kell őket, nem csak fizikailag-ez is lehet a jelölés oka lakásban.
2012. júl. 4. 08:50
15/16 anonim válasza:
Először is egy ivartalanítás tényleg nem ártana, talán kicsit lenyugodna tőle a kutya meg visszavenne a dominanciájából. Ez nem bosszú amit csinál, egyszerűen csak az ágy(meg minden más) lepisilésével azt jelzi, hogy az övé. Ezt a cikket olvasd el és tarts be mindent amit ír: [link] . Lehet egy jó kutyaiskolába sem ártana elmenni, ahol megtanulnád megfelelően kezelni a kutyádat, mert nekem lerí a kérdésből, hogy agyon van kényeztetve a kutya, az van mindig, amit ő akar.
2012. júl. 4. 09:29
16/16 anonim válasza:
Nincs bennük bosszú? Hát szerintem van. 1,5 éves tacskó és a féreghajtót nem hajlandó megenni csak ha lenyomom a torkán. 1 éve szobatiszta soha nem pisil be. Miután megtörtént a féreghajtó bevétele, kimentem kezet mosni mire visszaértem az ágy lepisilve a kutya meg rohan át a nagyszobába...! Ugyanez az állatorvos után is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!