1/12 anonim válasza:
Középkategóriás ,ha kiegészíted egy kis zöldséggel és némi hússal teljesen megfelelő.
2/12 anonim válasza:
Kifejlett kutya mondjuk szerintem eheti már magában is,a kiegészítést én kölyök-növendék kutyusra értettem
3/12 anonim válasza:
Mi is ezzel etetünk mi meg vagyunk vele elégedve. Sajnos a pénztárcánk most már nem engedheti meg a jobb minőségi tápot de igazán jó táp. Mondjuk én így is úgy is mindig főztem nekik hozzá egy kis husit meg néha néha zöldséget tojást adtam nekik.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! és igen....mi is a pénztárcánk miatt választottuk ezt... akkor kell mellé főzni vagy sem? ja és +vitamint is kap
2012. júl. 3. 22:20
5/12 anonim válasza:
A Brit sokkal jobb. 10x annyi hús van benne. A Britben 40%, a Dog Chow-ban 4% a hús. Árban szinte ugyanannyi a kettő.
7/12 anonim válasza:
Mennyibe kerül a 15 kg-os belőle?
8/12 A kérdező kommentje:
de a Brit-ből csak csirkés van?
2012. júl. 3. 22:28
9/12 anonim válasza:
Van belőle bàrànyos-rizses is, de akkor már jobban megéri a Brit Care, ami szuperprémium tàp, semmi nem kell mellé. 12 kg 9900Ft, 24 kg 17900Ft és kevesebb kell belőle, mint a Dog Chow-bòl.
Èn ezzel etetek, nagyon elégedett vagyok.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom.... nekem nagyon bejött a Dog chow és a kutya is imádja. nem baj ha maradok ennél?
2012. júl. 3. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!