Minek jár ide a rengeteg kutyaellenes?
Valami komplexus alakulhatott ki bennük,hogy idejárnak és kitölteni ezt?
Vagy azok akik lenézik azokat a kutyatartókat, akik hasonlóan szeretik az állatot, mint egy gyereket? És bent lehet velük a házban?
Irigyek vagy mi?
Az érintettek is írhatnak választ,érdekelne mi a diagnózis.
62
nem erről beszéltem,hogy az a rendes,ha babakocsiban tologatod a kutyát és habos epret tömsz a fejébe miközben kis tányérkából nyalogatja a karamellát..-.-'
Lekváros kenyér:
Értelmezd légyszíves, nem azzal van a kérdezőnek gondja ha valaki CSAK KERTBEN, vagy CSAK HÁZBAN tartja a kutyáját.
Hanem arról, hogy amíg nincs gyerek, addig "jajj de imádom a kutyám" címszóval MINDENT megtehet a kutya, bent alszik, bent van a nap nagy részében, és AMIKOR jön a gyerek, akkor ezt mind sutba dobja és onnantól kezdve egy kerti tartozék lesz.
Azzal NINCS GOND hogyha valakinek a kertben van a kutya helye, de nem értem, hogy ezt mért olyan nehéz felfogni?!
natesséklétezik
én sem írhattam volna szebben.bár itt most nem pont a gyerek születik dologra gondoltam,de példának jó volt. ez a lekváros kenyér nem tud megérteni egy mondatot.
Én kutyapárti vagyok.Szeretem a kutyákat. De néha nekem is felfordul a gyomrom amikor azt olvasom,hogy a gazdi egy tányérból eszik a kutyával. Kiráz a hideg amikor a gazdi emberi tulajdonságokkal ruházza fel a kutyát. Attól hogy így kényezteti,és ügyürümbügyürümnek nevezi a kutyát, nem lesz jó gazdi,SŐT a lehető legrosszabb gazdi válik belőle.
Azt hogy lakásban van a kutya,nem gond. Ha éppenséggel nem a gazdi ágyában alszik..Mert ez már gond.
Nem kutyaellenesek járnak ide,hanem olyanok akik ahogy mondani szokták "józan, paraszti ésszel" tudják,hogy amit sok gazdi csinál a kutyákkal már lassan kínzás,és nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!