Miért piszkít be mindig?
Figyelt kérdés
Kutyusomat rendszeresen kiviszem pisilni, de a nagy dolgát valahogy soha nem végzi el kint,aztán takaríthatom utána. Mit tegyek? Egyáltalán mennyi idő múlva lesz szobatiszta egy kutyus?2009. júl. 9. 16:20
1/5 anonim válasza:
Az enyém öt hónapos korára lett az.
Mennyi idős a tied?
2/5 anonim válasza:
Az én kutyám 2 éves. Nagyon sok küzdelem árán lett úgymond szobatiszta. De még mindig van előtte vileda végső esetben ha már nem bírja ki odamegy elvégezni a dolgát.
3/5 A kérdező kommentje:
4 hónapos lesz :S
2009. júl. 9. 18:06
4/5 anonim válasza:
Első válaszolo vagyok
Ez esetben ne légy türelmetlen.
Ha lent kakil véletlenül, akkor nagyon-nagyon dícsérd meg, fent meg szó nélkül takarítsd össze, ill ekkora kutyának már lehet mondani, hogy fujj, nem szabad.
Én így csináltam, sose bántottam és szobatiszta lett.
De öt hónapos koráig menetrendszerűen arra ébredtem éjjel, hogy jujj, de büdös van.....és hajnali kettőkor bizony takarítottam.
Lent hülyének néztek, hogy mit dícsérem agyon a kutyát miközben pisil vagy kakil, sőt még jutalomfalatot is kapott érte!
:)))))))
De látod, működik. Sose kapott ki, ha bent végezte el a dolgát.
5/5 A kérdező kommentje:
hú ez jó hír a számomra, mer apukám mindig azt mondja, hogy nyomja bele az orrát, de én is így tudtam, hogy szegény nem fogja tudni, miért csináltam, már kezdtem meginogni,és majdnem megfogadtam apám tanácsát, de akkor örülök, hogy a leszidás nélkül is megtanulja előbb-utóbb :) köszi
2009. júl. 9. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!