Honnan szerezhetek ilyen német juhászt? (kép lent)
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy német juhászt szeretnék vásárolni
de minden kennelben ezek a csúnya legörbített hátú itt egy kép : [link] egyedeket látom(ami nekem nem tetszik)mondták sokan hogy beállítás miatt van,de láttam kiállításokon hogy teljesen ez nem igaz,munkásat pedig nem szeretnék,mert nekem kizárólag a rajzosak tetszenek.
ilyenek:
Ilyen kutyákat hol lehet kapni?
Sok tenyészetet megnéztem már,de még sehol sem láttam volna szép rajzos kutyust.
kedves utolsó a linkeket tüzetesen átnéztem
kb - kutya volt kevésbé lejtős hátú amilyennek kellene lennie
5-6 kutya pedig jobban csapott hátú volt
a többieknek köszönöm.
Az utolsó képen éppen úgy állt be, azt ne nézzétek! :D És másoljátok be légy szíves!
www.kepfeltoltes.hu/view/120707/F_nyk_p1053_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
www.kepfeltoltes.hu/view/120707/F_nyk_p1052_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
www.kepfeltoltes.hu/view/120707/F_nyk_p1051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
www.kepfeltoltes.hu/view/120707/F_nyk_p1050_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
www.kepfeltoltes.hu/view/120707/F_nyk_p1047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Megkérdezhetem, hogy van-e német juhászod?
Nem! MINDEN, MINDEN német juhászkutyának egyenes a háta! Nagyon régóta vannak német juhászaim, tudom!
www.royalvolgyikennel.hu/oldal.php?page=kutya&cat=1&pid=3
Nézd meg! Ő az én kutyámnak az apja, élőben láttam. A képen görbe a háta, mint a bögre füle! Láttam élőben. Ugyanolyan a háta, mint az én kutyámnak. Ez, amit előtted is mondtam, kiállítási póz, amit alapból a kutya tud, benne van, de a gazdája tanítja meg rá. Az olyanok, akiknek nem volt még németjuhászuk, mind azt mondják, hogy: Jaj, mondhatom nagyon szépek, olyan görbe a hátaa.... , Meg hogy sehol sem talál egyenes hátút....... Na nekik sem volt még németjuhászuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!