Bolhás lett a ksikutyám. Mit tegyek?
Van egy benti kutyusom. Csivava. És ma észre vettem benne egy kis feketebogarat. Kivettem, kerestem többet is, utána már csak 1-et találtam. Megfurdedtem alaposan sima vízbe mert nemvolt ithon semmien sampon . Anyukám este hoz bolha elleni sampont is. De észre vettem az én lábamon is csípéseket, azok a bolhák lehettek??? Ezzel mit csináljak? És ő velem alszik az ágyban akkor most mindent kikell mosni vagy mii?:(( volt már kutyám de sose volt bóhás.. a kutyus 1 éves.. Bocsi a helyesírásért, de siettem, és teljesen kétségbe vagyok esve :((((((
15/L
Mondanám, hogy a fekhelyét is ki kell fertőtleníteni, de látom, hogy egészségtelen módom az ágyadban alszik....
Alapból kellene használni bolha-kullancs elleni cseppet minden évben többször is.
Vesztek pár ampulla Neostomosant. Azt az utasítás szerint vízzel higítva ráspriccelitek az ágyatokra kívül-belül.Ha padló van, felmostok vele.Ágynemű kimosva, párna-takaró napra kitéve.
Ja..kiskutyára bolha elleni spoton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!