Milyen fajták vannak még amik megfelelnek kinézetre a leírásomnak?
Nagytestű
rövid szőrű
fehér szőrű - vagy teljesen vagy nagyon nagy mértékben 90%ban.
jó örzö-védőnek.
Eddig 1et találtam. Tuti lennie kell még több ilyen fajta kutyának, csak átnéztem 1-2 kutyás könyvet, és nem találtam.
Nincs is több?
Nem rossz...
De nekem inkább az ilyen dogos kutyák tetszenek jobban.
Mint az Argentin dog Azt láttam ls érdekel, hogy van-e hozzá hasonló fajta vagy csak Ő ami ilyen.
Svájci Fehér Juhász rövid szőrű változata, a husky-k között is gyakori a fehér, az ibizai kopóknál sem ritka a túlnyomó fehér szőr, argentin dog és a billy színezetében is a fehér túlnyomó részben van. A magyar, orosz, arab és perzsa agárnál is előfordul a fehér szín nagy aránya.
Kisebb testű kutyák között még a boxereknék, piteknél, amstaffoknál, mudiknál lehet fehér szőrzet. És még rengeteg nagy és kistestű, hosszú szőrű fehér színű fajta létezik. (Mint a komondor, kuvasz, szlovák csuvacs, Délorosz juhász, tátrai juhász, pireneusi hegyi és a szamojéd, egyes pulik, mudik, uszkárok és persze az ölebek között is igen sok ilyen fajta van.)
A keverékek érdekelnek?
Az enyémek Golden retriver-vizslái lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!