Miért kell egyből szaporítózni egy tenyésztőt?
5 hónapos a kiskutyám és aminap az állatorvosnál miközben várakoztunk egy férfi leidiótázott mert szerinte olcsón vettük a kutyát és,hogy át lettem verve mert keverék és biztos szaporító volt az illető.
Holott nem tudja,hogy törzskönyves és betegségere szűrt szülőktől van. Amikor lementünk először megnézni a kicsiket a tenyésztő megkérdezte,hogy akarjuk-e,hogy törzskönyvezzék a kiválasztott picit mert 3 testvérénél már igényelték a leendő gazdik. Mi nem igényeltük...és ebből szűrte le a kedves férfi,hogy mi biztosan szaporítótól vettük a kutyát. Kérdem én azért mert nem akarom a törzskönyvet a kutyámnak de attól még oltásai és chipje megvolt és 30 ezerért elhoztam a kutyát az miért baj?
ma 12:18
Minek nézed azokat a pontokat? Semmi értelme. Lehet, a kérdezőnek megfelel a válaszod, de egy-két beírónak nem. na, azok nyomják, mert hogyan is lehet másnak más a véleménye, mint az övé, ami az egy és igaz.
Ezt a kérdező írta:
"Diszpláziára,szembetegségere,szív és vesebetegségekre szűrt a kölyköm. Papírom is van ezekről."
De ha még igazad is van, és a szülők szűrtek minderre, amit felsorolt, magyarázd már el nekem légyszíves hogy fér bele a 30eFt-os vételárba a szülők összes szűrése, a kölyök chipeztetése, oltásai, etetése, kiállításra hordani, elvinni tenyészszemlére, stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!