Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan találhatnék csivava...

Hogyan találhatnék csivava kiskutyát Borsod megyében 10 000 ft alatti áron?

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:

A ligha fosz 50-60 ezer forint alatt fajtiszta csivavát találni.Egy jobb kennelből való kutya pedig több 100eezer forintba is kerülhet.

[link]

2012. jún. 30. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Nézz fel olyan oldalakra ahol kutya eladó írd be googleba..10ért nem láttam még de 15ért láttam jó kis szaporítóknál.... ...

Egyébként nem ajánlom, mert utána sokkal többe lesz a doki, persze nem biztos, lehet hogy csak ideggyenge lesz szegényke. Hidd el...:( Inkább gyűjteni kéne még rá hogy igazi tenyésztőtől vegyél.

De persze egyéni probléma..a te döntésed.

2012. jún. 30. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Most megveszed 10.000-ért, aztán ráköltesz több 100 ezret, ráadásként még meg is halhat fiatalon, ha beltenyésztett.

Márpedig 10.000-ért akár apa-lánya, vagy anya-fia kiskutyát kapsz, vagy akár testvéreket pároztatnak, akik ilyen olcsón árulják a kutyáikat.

2012. júl. 1. 00:27
 4/10 anonim ***** válasza:
10 ezerért nem kapsz jó kutyát. Inkább fogadj örökbe.
2012. júl. 1. 04:23
 5/10 anonim ***** válasza:
10 ezerért??????????????? A világon sehol!!!!!!! Max valami keveréket, vagy egy nagyon gázos kutyát, akit mindenképpen el akarnak sózni egy ostoba emberre és egy vagyont költhetsz rá..... Komolyan nem értem ilyen kérdéseknél az embereket..... Ha ennyire nincs pénzed, eltartani mi a fészkes fenéből fogod???????????????????
2012. júl. 1. 10:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
10 000, az nagyon kevés, csak gondolj bele, etetés, oltások, féregtelenítés, parazita irtás. Ha ezt kiszámolod, akkor a 2 oltás majdnem 10 000. Számolj úgy, hogy mire az elmaradt oltásokat beadatod neki stb, jóval többe fog kerülni. És nem is kell, hogy beteg legyen, de unokatesómék úgy jártak, hogy vettek huszonpár ezerért egy westit és annyira férges volt a kiskutya, hogy elpusztult, kihez mész utána reklamálni, senkihez, mert még azt sem tudod bizonyítani, hogy onnan van a kutya. Gyűjtsél.
2012. júl. 1. 11:37
 7/10 anonim válasza:

Sajnos ilyen olcson sehol nem fogsz talalni

Mindenkeppen szukseged lesz meg egy kis penzre. De en is

nagyon keves penzrol indultam de ossze lehet gyujteni. Ha nem tudsz

tenyesztotol venni akkor nezz szet ismerosok kozott es toluk vegyel kutyust biztos hogy ez nem lesz draga de biztos lehesz abban hogy egeszseges a kutya. Viszont ez sem 10000.

Es utanna meg az oltasok sem ingyenesek az elso 3 kb 11000.

Ha komolyan gondolod akkor.adj bele.mindent es gyujtsd ossze a penzt ra hidd el megerei.

En 3 evig vartam az enyemre es nem bantam meg.

Bocsi az ekezetekert.

2012. júl. 2. 10:57
 8/10 anonim válasza:

[link]

Na amint a képen is látszik ennyi pénzért nem csivavát kapsz.

Az én csivim 100 volt törzskönyvvel meg mindennel.

[link]

2012. júl. 8. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Itt 10.000Ft.-ért van kölyök, de 6 felnőtt szukát ajándékba adnának. (Tipikus szaporítótelep.)

Én a felnőttek közül választanék ki egyet és ivartalanítanám.

2012. aug. 19. 12:55
 10/10 anonim válasza:

Sajnos tényleg sehonnan! Én 40ezerért vettem törzskönyv nélkül. Ha törzskönyvvel szeretnéd semmiképpen nem kapsz 100ezer alatt!

És tényleg csak tenyésztőtől vegyél!

és ha teheted mindenképpen nézd meg a szüleit!

2012. okt. 12. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!