Mi mindent lehet róla tudni? (többi lent)
1hét múlva megkapom a havanesem:$ szeretnék jó gazdi lenni! mi mindent kell erről a fajtáról tudni? már nagyon sokat utána olvastam a neten,saját tapasztalatra/tudásra lennék még kiváncsi.
jah és még ezután hogy 9hetesen nem késő még elhozni?
Pont megfelelő kor. A havaneseről leginkább azt kell tudni, hogy nagyon igényli az ember társaságát. Persze otthon lehet hagyni, de ha otthon vagy, mindenhova követ, folyton körülötted sertepertél, aludni is a közeledben szeret. Én nagyon szeretem ezt benne. :)) Fontos, hogy normális kutyaként neveld, mert nem öleb! Úgyanúgy tanítsd, fegyelmezd, mint egy nagy kutyát, és legyen lehetősége más kutyákkal együtt lenni.
A legtöbben sajnos teljesen lenyíratják a kutyát, ami kár, mert ez hosszúszőrű fajta. Persze nem kell teljes szőrben tartani, de feltétlenül megkopasztani sem. Viszont a bundája könnyen csomósodik, rendszeresen fésülni kell, és 1- 1,5 havonta fürdetni.
Sok örömet kívánok a kutyusodhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!