Tegnap kutyámat megfürdettem Neostomosanos vízben, azóta iszonyatosan köhög időnként?
Lehet, hogy azért van mert sokat lenyalogatott magáról amit nem lett volna szabad hagyni. Én is ezt használom de nekem a doki a használatát a következő képen ajánlott:
Fürdessem meg úgy ahogyan szoktam kutya samponnal öblítsem le majd szárítsam meg vagy várd meg amíg megszárad. Majd ezt a Neostomosan-t hígítsam fel vízzel és tegyem egy olyan palackba mint pl. az ablaktisztítós (persze jó alaposan ki kell mosni előtte az üveget!) és így permetezzem be a kutya egész testét ezzel a Neostomosanos vízzel. És, hogy ne nyalogassa le magáról így miután "bepermeteztem" játszak vele vagy vigyem el sétálni.
Így még soha nem volt semmi gond és így is nagyon hatásos kullancs és bolha ellen.
Szerintem is az lehet a gond,hogy lenyalta magáról,megfázni ilyen időben nem hinné,m,hogy megfázott volna (már ha nálatok is meleg van)
Amúgy a cicán ne csodálkozz,iszonyatos gyomruk van,sokkal ellenálóbbak mint a kutyák ilyen szempontból.
Amúgy ne aggódj,a doki biztos megmondja mi a gond. Nem hiszem,hogy ettől a szertől súlyos betegség alakulhatna ki,inkább csak valami enyhébb irritációt okozhat
A jeges víz volt a bűnös:( Ebben a melegben nagyon kell vigyázni, nem szabad nagyon hideg vizet adni nekik, meg nekünk, embereknek sem szabadna jéghideg dolgokat inni.
Tegnap nálunk elég nagy szél volt, lehet, hogy fürdés után megfújta kicsit a kutyádat a szél, ettől fázhatott meg, a jeges víz meg rátett egy lapáttal.
Mióta itt a nyár, én egy félig olvadt jégkrémtől is köhögök, és fáj a torkom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!