1/11 anonim válasza:
nem fehér ezüstös. és igen van ilyen szinű.
3/11 anonim válasza:
nem fehér...
azért tűnik fehérnek, mert tükröződik. Szerintem egészen világos a cserje de nem fehér!
Van beiwer, golddust, biro, chocholate yorkshire terrier
4/11 anonim válasza:
ezek nem fajtatiszta, hanem fajta jellegű "yorikik"
5/11 A kérdező kommentje:
kicsit összezavarodtam...szóval akkor van ilyen de nem fajtatiszta?
2012. jún. 28. 16:02
6/11 anonim válasza:
a fajtatiszta az aminek törzskönyve van!
az összes többi kutya a fajta jellegét hordozza!
7/11 anonim válasza:
mivel nem tudod nyomonkövetni a szülőket ezért nem kizárt, hogy pl. a nagyapa egy yorki keverék volt..
2 ismerősöm van akit átvertek! az egyik egy rotit vett és hát úgy néz ki mint egy németjuhász keverék :)
a másik szintén egy yorkit és kb. egy foxi :) meg nem azért de vaterán kutyát venni :D:D leküldi utánvétellel ?:D
8/11 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam hogy szeretnék venni kutyát, vagy hogy innen, csak az érdekelt hogy z anya yorki-e ilyen színnel....
2012. jún. 28. 17:54
10/11 Éci55 válasza:
Igen yorki fajtatiszta törzskönyv nélkül is barátnőmnek van egy yorkija fajtatiszta de nincs törzskönyve olyan nincs hogy egy fajtatiszta ebnek ha nincs törzskönyve akkor az nem fajtatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!