Talált kutyusba találtam 1 bolhát. Akkor van benne több is?
Találtam ma egy kutyust.
Haza hoztam megfürdettem megetettem.
Átnéztem a bundiját szép fehér a bőre, viszont találtam benne 1 db bolhát a hasijánál. Kézzel kitudtam szedni és megöltem.
bolha nyakörv mennyiben segít ?
Jobban átnéztem tényleg van benne több is....
hol kapok ilyen cseppet és mi a neve a cseppnek?
Szerintem mielőtt ráteszel cseppet, vagy kullancsnyakörvet, előtte mindenképp fürdesd meg Neostomosan-os oldattal.
Állatpatikában tudsz venni, 1 ampulla 400-500 forint körül van. Én az 5 kilós kutyámra egy ampullával használtam, 1 ampullát 1-másfél liter vízzel kell higítani.
Azonnal kiöli a bolhákat. Negyed órán át kell locsolgatni ezzel a cuccal a kutyát (én lavórba állítottam), és utána nem kell lemosni.
5 nap múlva meg kell ismételni, mert a kifejlett bolhák lerakják a petéiket, és azok 5 nap után kelnek ki. Azokat is ki kell írtani egy ilyen fürdetéssel, utána már nem lesz gond.
utána mehet rá a csepp.
Én kádba tudom fürdetni csak.
akkor 15 percig locsoljam le ezzel a lötyivel és utána ne mossam le? csak kiveszem a kádból és ennyi? ne is törőljem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!