Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyám 10 éves, most fialt...

Kiskutyám 10 éves, most fialt és elvesztette kiskutyáit, azóta nagyon beteg, mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Üvegesek a szemei, a méhe is mintha kifordult volna (elnézést), le van gyengülve, és alig eszik. Csak inni és enni jön ki a házából. 3 kiskutyája született, az elsőt és a másodikat megölte, a harmadiknak nem adott enni és az is elpusztult szegénykém. Most mintha bele lenne betegedve...de nem tudok mit tenni, már elmúlt egy hete, hogy szült, azóta napról napra gyengébb és a legyek is szállják, pedig fürdettük is. Egy évvel ezelőtt áprilisban szült, akkor is megölte kiskutyáit, egyet tudtunk nagy nehezen éjjeleken át vigyázva rá megmenteni, akit fel is nevelt. Nem tudom, miért csinálja ezt? Fajtiszta spániel, és család kedvence...

Egyszer már volt agyvérzése is, fél oldalára lebénult, de két hét orvosi kezelés után meggyógyult. Most mi lehet a baja? Orvos adott fájdalomcsillapítókat, gyulladáscsökkentőt de nem javul, egyre gyengül... Mit tehetnék?? nem szeretném még elveszíteni!!!

2009. júl. 8. 01:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
tudod, hogy az előző gazdái kidobták, meg szegcsont kinövése volt, te ennek ellenére leeleted, ráadásul kétszer, és 10 évesen???????? hát száljál már magadba, és gondolkozz már el milyen felelőtlen voltál!!!
2009. júl. 9. 11:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, már jól van a kiskutyám, még két hét és sor kerülhet az ivartalanításra is. Már itthon van, itt szuszog mellettem. Mai napon még egy cicát is kergetett, igaz kicsit lomhán, de annál boldogabban. Magamba szálltam, köszönöm a válaszokat, még akkor is, ha némelyik nem éppen a legszebben volt megfogalmazva, igenis megérdemeltem és tanultam belőle.
2009. júl. 9. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!