Harcikutyára szájkosár?
:DDDDDDDDD botrány.... harcikutya?? olvasd már el légyszives hogy mire lettek tenyésztve... ennyi erővel a bnöm csivavája is harcikutya mert mindennek nekimegy ami mozog? kicsit viccesen hangzik.
nekem is franciabulldogom van, a kanokat nem szereti, de érdekes módon egy kan pitbullal él együtt és soha egy morgást nem hallottam... amugy az én franciám pl alig tud harapni a nyomott fejével, szóval mégha neki esne egy yorkinak vagy akármilyen kistestü kutyának, jobban félteném a bulldogot. a másik, hogy elég sürün veszem észre hogy az emberek nem tudják megkülönböztetni a röfögésüket a morgástól, vagy a játékot a verekedéstől, szóval erre is kiváncsi lennék, mert nem tünsz valami tájékozottnak ezután a "harci kutya" kifejezésed után :)
Mert nem fogok 1 kutya miatt hajolgatni -.-" és a gazdája hátradölve végigröhögi ahogy a kutyája tépi az enyémet... :/
1x megrugdostam a kutyáját mert beleharapott a bokámba és nem akarta elengedni.. tűsarkú volt rajtam nem volt időm levenni azzal rugdostam szét mire lejött rólam.. a gazdája leszarta.. csak amikor kiterült akkor jött reklamálni hogy hogy mertem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!