Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kell eltávolítani a...

Hogyan kell eltávolítani a farkaskörmöt?

Figyelt kérdés
Szombaton születtek kiskutyáink. Melyik nap, hogyan, mivel, miként vegyem le a farkaskörmüket? Én is meg tudom csinálni? Vagy bízzam szakértő állatorvosra?
2009. júl. 7. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi kihívtuk az állatorvost, szerintem olyan 3-5 ezer forintból megvan.

Ha beviszed őket akkor még olcsóbb.

SEMMIKÉPP NE CSINÁLD TE MERT NEM SZABAD! Ha rosszul csinálod megsebezheted őket úgy, hogy el is vérezhetnek vagy fertőzést kaphatnak és akkor a seb nem fog begyógyulni stb.

Bízd állatorvosra, gyorsan megvan. Nekünk ilyenekért az állatorvos nem is kért pénzt, persze azért adtunk neki. Ezt azért írtam le, hogy biztos nem lesz drága, ne aggódj.

2009. júl. 7. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

De várj, szombaton születtek? Akkor szerintem még nem is kell, csak később. Vagy már ilyen hamar szükséges?

Nekünk már bőven nálunk volt a kutyus, amikor apukám mondta, hogy már elég nagy és kihívtuk hozzá az állatorvost és elintézte a dolgot.

Szerintem még picit várhatsz vele, addig nem lesz semmi probléma. Ha pénz szűkében vagytok addig össze is tudod spórolni azt a pár ezer forintot és akkor szépen meg lehet csináltatni állatorvossal.

2009. júl. 7. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:

minél elöbb leszedi annál jobb, mert akkor kevésbé fog fájni neki.

Újszülöttként az állatorvos lecsipenti, ilyenkor nem altatja őket ( amikor már nagy,akkor igen).

Tehát olcsóbb is.

2009. júl. 8. 00:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk nem altatta az orvos. A kutyus nem is nyüszített, gyorsan megvolt az egész. Nem tudom biztos varázslót hívtunk, nem állatorvost :)

De ez bennem is felmerült, hogy minél előbb kell, nehogy addig is beleakadjon valamibe például...

2009. júl. 8. 02:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Minél előbb, és bízd állatorvosra.
2009. júl. 8. 07:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!!!
2009. júl. 8. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!