Miért annyira felkapott a Német juhász?
Figyelt kérdés
?2009. júl. 7. 19:50
1/10 anonim válasza:
Szép,okos,inteligens,legkönnyebben tanítható
3/10 anonim válasza:
nem tudom, én úgy vettem észre, inkább a beagle és a yorki a két nagyon felkapott kutya
4/10 anonim válasza:
meg a bichonok ....
talán azért mert régen szinte csak német j. kutyák voltak a filmekben meg rendőrkutyák voltak stb... meg okos meg minden de már nem a nj sztem a favorit :)
5/10 anonim válasza:
Okos ,szép könnyen tanitható. és föleg sokmindenre megtanitható.
6/10 A kérdező kommentje:
nem a legkönnyebben tanítható fajta
2009. júl. 8. 10:31
7/10 A kérdező kommentje:
most már teljesen el van "korcsosítva" kis testűek lettek alig van bennük 15 kiló régebben nagyobb testűek voltak és súlyosabbak is
2009. júl. 8. 10:33
8/10 anonim válasza:
Az én 9 honapos németjuhász kutyám 30 kg. szép nagytestü sokan megnézik az utcán is mikor megyünk sétálni.
9/10 anonim válasza:
Kérdezőnek:
Az én német juhászom kan, és most 3 és fél hónaposan 15 kiló... Honnan veszed, hogy egy kifejlett kutya alig 15 kiló????Áhhhh, kéész.
Nem véletlenül palota pincsire, vagy a mostanság oly divatos, karon ülő "Miss Pitsáknak" való zsebkutyára gondolsz???
10/10 anonim válasza:
Én is igy gondolom hogy nem 15kg egy németjuhászkutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!