Hogy a Váciak, hol szókták a kutyát elengedni, hogy szabadon futkosson nem szófogadó kutyát? Ha hívom nem jön vissza!
Szia!
Bár én egri vagyok, de itt van kimondottan kutyafuttató hely. Gondolom van Vácon is ilyen.
Amúgy az én kutyám is mindig nehézkesen jött vissza.
Akkor sem megy vissza, ha elindulsz, akár futva az ellenkező irányba (vagy az, akit gazdájául választott)? Nekem ez bevált.
Szia! Én váci vagyok, és van egy beképzelt pincsim. Annó a Duna-parton engedtem el, aztán meg futhattam utána, ha jött egy kutya, aztán vettem flexit, azon lehetett visszarángatni. Mostmár nem nagyon bírom szusszal, maradunk itthon a kertben, meg sima pórázon tanulunk. Ha!! majd szépen fog menni, visszatérek a flexire.
Vácon tényleg nincs kutyafuttató. 2 helyet tudok ahol normálisan lehet sétáltatni, az a Liget és a Duna part. Legyen az a Révnél vagy Kisvác alatt. Senki sem törődik a kutyákkal ilyen téren, inkább mindent elkerítenek, sehova sem viheted lassan a kutyádat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!