Lakásba milyen kistestű kutya?
Anyukánk megengedte hogy legyen egy kutyánk, nekem már van egy apukámnál egy gyönyörű boxer szuka. Kutyasuliba is jártunk. Most anyu is megengedte, de kikötött pár feltételt
- kistestű legyen
- lakásban tartható legyen(panelben lakunk)
- ne legyen ugatós
A húgom francia bulldogot szeretne engem viszont idegesít a "röfögésük".(elnézést,de ez van)
A húgom 10 éves én 12.
( a szüleim elváltak és én anyummal és a nevelő apámmal élek, de akkor megyek az apuhoz amikor csak akarok. A húgommal csak féltestvérek vagyunk.)
Légyszi írjatok pár fajtát( fajtatisztát szeretnénk mert kiállításra is mennénk vele)
Előre is köszi:)
Törpe pinscher - ők kicsikék, de igazi karakteres kutyák és nem mellesleg gyönyörűek, hatalmas mozgásigénnyel.
Tacskó, bár ők szerintem nem érzik jól magukat panelban, mert ízig-vérig vadászok - ez saját tapasztalatom, lehet hogy csak az én kutyim épp egy pörgős példány mert amúgy sokan tartanak tacsit is.
1, köszi
amúgy sokat lenne sétáltatva, a boxerrel is mindennap sétálunk(vagyis inkább bicajozunk)
jaj shih-tzu-t kihagytam pedig az is van nálunk:)
Azzal kiállításra főleg jó menni. De uszkárral is.
Na mindegy én ezeket ajánlom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!