Hogy hűtsen a Havanese kiskutyám testét?
Szegény kint van, és nagyon melege lehet szerintem. Néha lelocsoljuk vízzel,hátha segít neki!
Most szombaton lesz 9 hetes.
Ti nem vagytok normálisak!
Miért ne lehetne kint napközben?
A lakásban ahol még szél sem jár ott jobb neki?
Nem mindenkinél van hideg kő, többek között nálunk sincs. A levegő sem mozog a lakásban!!!
Az enyémek is kint vannak reggeltől estig és csak este jönnek be a házba vagy ha elmegyünk valahova. Ha kiskutyáim vannak és jó idő van azok is kint vannak a kertbe elkerítve egész nap, csak az éjszakát töltik bent.
Előző vagyok, gondolom nem a tűző napon van kint hanem eltud menni hűsölni!
Kérdezőnek:
Tegyél le valami lavórt, tescoba lehet kapni gyerek homokozót annak kicsi a pereme tegyél bele vizet és szerintem bele fog menni hűteni magát :-)
Havanese? Felfogtátok? H a v a n e s e! Semmi keresnivalója kint! Főleg nem 9 hetesen!
Másodsorban pedig a Kérdező értelmi színvonala kiderül a kérdésből és a reakcióiból... fingja sincs a kutyákról.
És akkor mi van, hogy havanese????
Az is kutya, semmi baja nem lesz ha megfelelő körülmények között kint van ilyen időben.
De lehet baja, simán megsülhet..
Szülj egy gyereket 9 hetesen tedd ki a kertbe.
Na itt már megfog változni a véleményed, a kutya nem ember, de mégis ugy tekintenek rá 1 csomóan, azért mert 4 lábon járnak, meg kell becsülni őket, mert sokkal hűségesebbek, mint az emberek, és 9 hetesen hallod hiába van árnyékba jön a hőhullám és olyan hőgutát kap hogy belepusztul
húúúúúúú basszus tényleg ilyen értetlenek vagytok?
Nem a tűző napra csipeszelte ki a kutyát.
Az én kutyáim is jelenleg kint vannak és kisebbek mint a havanese mint írtam csak estére mennek be. A lakásban meg sem lehet maradni olyan meleg van! Kint legalább van széljárás és árnyék + tudják magukat hűteni!!!
És igen a gyerekemet is kiteszem levegőzni ha kell egész napra árnyékba :-), mint megfőljön a lakásban!!!
óránkét tedd bele hüvős vizű lavórba ,mást nem nagyon tudsz ,de egy 9 hetes Havanese-t nem hagynék kint a kertben,ilyen melegbe!! biztos hűvösebb bent mint kint, nekem is havanese-m van, mi panelban lakunk,besötétítettünk és hűvös van bent :)
mamámék kertesbe laknak , sokat megyünk fel mert van medence :D egy lavórba hűvös vizet rakunk és óránként bele rakjuk így jól bírja kint, sajnos mamámék nem engedik ,hogy a házba be menjen ezért ilyenkor csak kint lehet..de ő már 1 éves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!