Lehet első kutya?
Bullmasztiff lehet első kutya ha rendesen van nevelve?
kicsi kertünk van de bejöhetne a házba is , lehet így tartani ha eleget van sétáltatva? szereti a gyerekeket?
Nekem is bullmasztiffom van és szintén első kutyám :))
A gyerekeket imádja, szuper, hogy bemehetne a házba (imád a családja közelében lenni), sétálni is nagyon szeret :)
Teljesen jó lenne neki nálatok, de fontos a szocializációja, ill. hogy tekintélyetek legyen a kutya szemében, én kutyaoviba és kutyasuliba is járta/ok vele. Na nem a kutyának van rá szüksége, hanem nekem, mint tapasztalatlan gazdinak :) Jó dolog egyébként, jó program a kutátyának is és a gazdinak is :)
Megvan már honnan lesz a kutyus?
igen csak hozzáállás kérdése !
szereti a gyerekeket de a gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy az állat az nem játékszer!
Safety Of The Flatland kennel, Glastonbury - itt olyan kutyusok is vannak, akiknek nem lóg annyira a pofijuk és egyáltalán nem nyáladzanak!
Az én kutyusom pedig a Goldenmastiff kennelből való.
Szukát szeretnétek vagy kant? Domináns kutyát szeretnétek vagy inkább nem dominánsat?
Egyedfüggő, nekem kanom van, de ő pl. egyáltalán nem domináns, nem mondanám makacsnak sem. Bár az enyém most kamasz, lázadozik, ez tény, de nem olyan vészes ez sem.
Jutalomfalattal nagyon jól motiválható, könnyen tanul, játékos, kedves, egy igazi imádnivaló mackó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!