Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusaitoknak vannak barátaik?

A kutyusaitoknak vannak barátaik?

Figyelt kérdés
Nekem yorkshire terrierem van és neki vannak barátjai. A legkedvesebb egy bolognese fiú. Őt szereti a legjobban. Amikor találkoznak csak úgy puszilkodnak. A ti kutyátok, hogy van ezzel?
2009. júl. 6. 14:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám a cicával van el nagyon nagyon =)
2009. júl. 6. 17:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Az én kutyimnak is vannak barátaik. Konkrétan a szomszéd tacsi. Sokszor átjön játszani, aztán hazamegy. Na meg a macsekokkal is szeret játszani.
2009. júl. 6. 18:53
 13/22 anonim ***** válasza:

A kankutyák gyakran ellenségesek a többi kannal, ezen ne aggódj. Tudod, el kell dönteniük ki az úr!

Ha már három barátja van, akkor semmi gond az ebeddel.

2009. júl. 6. 18:57
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...persze továbbra is várom a válaszokat:)
2009. júl. 6. 20:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Az én kutyusomnak 4-5 barátja van meg még akikkel csak néha futunk össze(5 perc).Az én kutyám(kan) A nagyobb kanokat megugatja de a kisebb kanokkal futkározik,bár ez lehet a dominanciája miatt van de fura. A szukákért meg rajong:D
2009. júl. 6. 20:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Azért fél mert még kölyök és nem tudom őt szocializálni!
2009. júl. 6. 23:28
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
yorkitól mit vársz? örülj h ennyi barátja van...sztem nem normális...de te kutyád
2009. júl. 7. 15:39
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem kölyök 2 éves:) És kedves utolsó bocsi de ne magadból indulj ki. Nem ismersz engem se a kutyámat, de szerintem jobb is. És ha utálsz egy kutyafajtát mert szerinted ez ilyen meg olyan akkor ne itt vitasd meg mert ez nem az a témakör.
2009. júl. 7. 20:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Bocsi az én kutyám kölyök ,te kérdezted,hogy miért fél és én válaszoltam
2009. júl. 8. 00:16
 20/22 A kérdező kommentje:
Bocsi félreértettél, én nem is kérdeztem ilyet hogy miért fél? :D
2009. júl. 8. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!