Mitől köldöksérvesek a kiskutyák?
"Elküldtük már vizsgálatra is a szövetet és nem öröklött betegség..."
Ezt nem egészen értem... Mit vizsgáltak a szövetből?? Mert a köldöksérvre nincs genetikai vizsgálat, márpedig, mivel ez ÖRÖKLŐDŐ BETEGSÉG mással nem lehet kimutatni... Ha esetleg a Nagy Génhez küldtél szövetet vizsgálatra, akkor javaslom dobd ki a papírt, amit kaptál, mert finoman szólva sem jól dolgoznak, kamu az eredmény. Ha következetesen előjön a probléma a szuka almainál, ráadásul nem is egynél, akkor minimum hordozó a mindkét szülő. Úgyhogy tedd meg magadnak és mindenkinek a szívességet, és azonnal vedd ki a tenyésztésből mindkét szülőt, és az esetleges utódaikat is.
"És nem ugyan azzal a kannal van fedeztetve..."
Jajj, ezen átsiklottam. Akkor egyértelműen a szuka a "bűnös".
Szia!
Én megkérdezném, miért nem bízod a természetre, vagyis a mamakutyusokra a köldökzsinór lerágását?
Olyankor kell csak beavatkozni a tenyésztőnek, ha a mama nagyon fáradt, és nem csinálja a tisztogatást, vagy éppen, hogy egyáltalán nem törődik a picikkel.
Éppenséggel lehet, hogy te csinálsz valamit rosszul, gondolom, nagyon izgulsz is közben, kezed is remeg, kiskutya is visít a mama után.
Bízd a kutyádra legközelebb, és csak akkor lépj közbe, ha muszáj.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!