Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nem lenne Acana táp, akkor...

Ha nem lenne Acana táp, akkor mit adnál a kutyádnak?

Figyelt kérdés
Kicsivel olcsóbb legyen, mint az Acana. Chappy, Morzsi és társai nem érdekelnek.
2009. júl. 6. 13:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért írtam, hogy az Acanán kívül, mert ha kérdezem, hogy milyen jó táp van olcsóbban, akkor mindenki az Acanát írja. Igaz én is azzal etetek és tényleg jó, de nekem drága.
2009. júl. 7. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
pedig az Acanánál nem hiszem h találsz olcsóbb sz.prémium tápot. A Happy Dog kb. egy árban van az Acanával. Talán Nutra Nuggets-et találsz még jóval olcsóbban az Acanánál.
2009. júl. 7. 17:03
 13/14 A kérdező kommentje:
A Nutra Nuggets sem olcsóbb annyira. Néhány helyen még lehet venni régi csomagolású Acanácat, ezért egyelőre annál maradok.
2009. júl. 7. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekünk nem vált be: Acana, Hills. A Royal viszont nagyon bejött, de ezt kutyija válogatja. Az előttem szólók elég jó tápokat mondtak.
2009. júl. 8. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!