Vegyek olcsó zsinóros flexi póráz a vásárból?
Ne vegyél ilyen gagyi dolgokat, mert pénz kidobás. Én annó macskának vettem pár éve 300 forintokért. De nála sem volt hatásos, vagy elszakadt, vagy nem ment vissza a zsinór.
Egyébként ha flexit veszel azt is szalagosat vegyél. Én vettem a kutyámnak 12 kilóig bíró zsinórosat körülbelül 3 hónapig tartott egy séta alkalmával macska után majdnemhogy ketté tört a flexi a kezemben. A kutya 5 kiló volt akkor.
Később 25kilóig bíró szalagos flexit vettem (7kilós!!) kutyára. Az van neki mai napig lassan két éves, mindent kibírt, több kutyát is akár 40 kilós kutyát is vittem rajta. Ne kockáztass.
Köszönöm a válaszokat!
De megvettem. Már voltunk is egy 2 órás "teszt" sétán eddig jól superált. Nem volt vele semmi gond. Ma még megyünk majd egy órás sétára.
Majd meglátjuk, hogy mennyit bír...
Mert azt hitte bòlogatni fogunk :D
Sebaj, több is veszett már Mohàcsnál, 1000Ft nem nagy pénz. Remélem nem gàz szituàcióban fog szétesni.
Az automata és flexi pórázok JÓL NEVELT, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT SZÓFOGADÓ kutyáknál hasznos LEHET, ha városban, emberek közt sétáltatják, ahol nem lehet levenni a pórázt. Az egyik kérdező írta, hogy a kutyája macska után rohanva tette tönkre a flexit...a flexi nem arra való, hogy egy őrjöngő kutyát megállítson :)
Az olcsó "flexik", amik csak utánzatok tényleg elég gagyi gyártmányok, egyetlen rántás nélkül is elromolhatnak...
Én tavaly vettem 1500 ft-ért egy 8 méteres zsinóros flexi-utánzatot és máig jól használható...igaz, hogy soha nem rángatom, kivéve úgy, hogy bal kézzel fogom még a széles részét, és azt rántom röviden, nem az egész műanyag vackot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!