Ez szerintetek jó kennel?
Sziasztok!
ez szerintetek jó kennel?
Lehet innen egészséges,gyerekszerető,házőrzőt kapni?
Vagy esetleg ilyen kennelt tudtok?
Köszi.
Én szeretem a németjuhászt,az egyik legjobb kutya a világon.
pont ezért mocsok aki ezt az "áldásos" tevékenységet műveli a fajtával,amit tenyésztésnek csúfol:(
Érdekes, hogy ezek közül a csapott farúak közül igen sok megcsinálja a kitartás próbát.Ami 20 Km kerékpár melletti futás. Utána fegyelmező a pályán.
Nem fotó alapján kell ítélkezni. A tenyésztők előszeretettel fotózzák túlhúzott állapotban a kutyákat.
Azért simán összetenném a csánkjuk a földet súrolja kutyákat, egy NORMÁLIS kutyával. Ezek a kutyák fele annyit nem bírnak mint a fent belinkelt nem pontyhátú kutyák.
Simán összesnek fele annyitól is. És nem beszélve a DP-ről.
Láttam már élőben rengeteg ilyen kutyát. Természetesen a beállitás számít,de annyit nem,hogy ez bármikor normális legyen.
Már a mozgásuk is nagyon torz.A csipőjükről inkább nem is mondanék semmit.
A "pontyhátúaknak" is rendben van a DP-je. A nélkül nem is tenyészthetők.
Viszont nem egyet ismerek munkás vonalút, amelyik durva Dp-s. Van olyan nagytestű kutya, amelyiknek a feneke feljebb van a marjánál és tök egyenesek a hátsó lábai. Mégis terhelt DP-re szinte az egész populációja .
Nem a szögektől függ a DP.
Írom én, aki a munkavonalú nj-t preferálja .:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!